Met ingang van 1 januari 2019 hanteren wij de volgende contributietarieven:

Leden tot 16 jaar

Leden vanaf 16 jaar

€ 38,00 per kwartaal

€ 50,00 per kwartaal

Ook is het mogelijk om een 10 ritten aan te schaffen als je incidenteel komt trainen. Vraag naar de mogelijkheden tijdens de lessen aan de trainer.

Judoclub Baexem werkt met automatische incasso’s. Dat werkt simpel en direct. U machtigt Judoclub Baexem om de contributie bedrag ieder kwartaal af te schrijven.

Aanmelden

Neem even contact met onze op als je mee wilt doen, zodat we je kunnen vertellen welke groep het meest geschikt is. Zorg je ervoor dat je een shirt met lange mouwen, en een lange gemakkelijk broek aan hebt en neem eventueel slippers mee (judoën doe je op blote voeten).

Je mag 3 keer gratis mee trainen, om te kijken of je judo wel leuk vindt voordat je lid wordt.

Download hier het inschrijf formulier.

Afmelden

Het lidmaatschap kan alleen per kwartaal opgezegd worden. We hanteren een opzegtermijn van een maand voor het einde van het lopende kwartaal.